Stemningsfull bryllupsfest på gammelt sagbruk

Da Mina og Jonas skulle gifte seg, var de aldri i tvil hvor de skulle ha bryllupsfesten. Det gamle sagbruket ved Mjermen i Aurskog-Høland som har tilhørt Minas familie i generasjoner, var et selvfølgelig valg. Med de gamle maskinene og sagblader som naturlige dekorasjoner, var det duket for en historisk bryllupsfeiring. 

Lyslenker og lerret satte prikken over ien, og dekoren var krydret med mange detaljer fra sagbrukets storhetstid. Til og med de gamle vinduene ble tatt i bruk til å vise bord-gruppene og menyen.

Å arrangere bryllupsfest i et slikt lokale byr naturlig nok på noen praktiske utfordringer, da hverken kjøkken eller sanitær-fasiliteter er tilrettelagt. Derfor ble maten elegant servert fra en "food-truck" som ble rullet inn i lokalet, og som disket opp med de lekreste retter.

Sanitær-fasilitetene var en historie for seg selv. Ved material-lageret til Saga ble det bygget utedoer i fasjonabel stil - rett og slett kongelig standard!