bak kamera

Hei,

jeg heter Hege og er bryllupsfotograf

Så hyggelig at du vil bli bedre kjent med meg!

Bryllupsfotografering er min lidenskap! Det er vanskelig å beskrive den magien som skapes på bryllupsdagen. Spenningen, følelsene og all kjærligheten som fyller dagen fra start til slutt. Å få være fotograf denne dagen er for meg et svært ærefullt oppdrag med stort ansvar. Det er mange store og små øyeblikk som skal fanges, og det er alltid en stor glede å få bidra til at minnene tas godt vare på i mange år og generasjoner fremover.

Jeg bor i Lillestrøm, men er født og oppvokst på Sunnmøre - og vil alltid være sunnmøring! Fjorden og fjellene er et stort savn, og jeg reiser gjerne til hjemtraktene for bryllupsfotografering. Friluftsinteressen farger nok også bildestilen min, og jeg inkluderer ofte havet, fjellet eller skogen som ramme for stemningsfulle bilder.

I tillegg til å fotografere bryllup, jobber jeg fulltid som markedssjef. Det er derfor noe begrenset hvor mange bryllup jeg kan booke, så ta kontakt tidlig dersom dere ønsker meg som deres bryllupsfotograf. Gleder meg til å høre fra dere!

De fleste er litt usikre foran kamera, så jeg leder dere trygt gjennom portrett-fotograferingen med naturlige poseringer og avslappet stemning.