Støydempende bilder til kontoret

Stemningsfulle veggbilder på kontoret kan gi en lun og varm atmosfære, og du kan velge mellom trykk på kunstpapir, lerret eller aluminium. 

Du kan også bestille spesialproduserte akustikkbilder som bidrar til bedre støydemping. Dette er lydisolerende bilder som gir effektiv støydemping i rom med gjenklang. Ofte er dette et problem på møterom og i kontorlokaler med harde og glatte flater som gips og murvegger. 

Se nederst på siden for priseksempler og bestilling. 

Effekten av akustikkbilder


Akustikken i et lokale kan beskrives ved lokalets etterklangstid - hvor lang tid tar det før en lyd dør ut i lokalet. Harde og glatte flater, som murvegger og gips, gir en lang etterklangstid siden de har en lav absorsjonseffekt. Materialer med åpen overflatestruktur, som akustikkbilder, har en høy absorpsjonseffekt, og gir dermed kort etterklangstid og veldig god akustikk og reduserte støyproblemer.

De lydisolerende bildene er montert på mineralull-plater som har høy lydabsorberende kapasitet. Disse har to tykkelser og kan også bestilles med ramme. Til akustikkbilder brukes rammer uten glass, slik at man beholder den ikke-reflekterende overflaten og akustikkdempende effekten.

Fleksible bedriftspakker

Bestillinger kan tilpasses både små og store bedrifter. Veggbildene produseres på bestilling og motivene selges i begrenset opplag.

I tillegg til spesialproduserte støydempende bilder, kan du velge blant disse alternativene for produksjon:

Lerret: halvmatt fotolerret ferdig montert på blindramme av tre.
Lerret gir bildene en klassisk og tidløs look, samtidig som det gir en tekstur som mange kunstelskere setter pris på.

Aluminiumsplate: matt overflate uten refleksjoner med veggoppheng. Aluminiumsplater gir bildene et moderne og elegant utseende. Den matte overflaten unngår refleksjoner, noe som gjør det ideelt for rom med mye lys.

Kunstpapir: syrefritt kunstpapir i 100% bomull til innramming.
Kunstpapir gir en luksuriøs følelse og høy detaljrikdom. Det syrefrie papiret sikrer at bildene ikke gulner over tid, og 100% bomull gir en jevn og holdbar overflate.

Liten bildepakke

(pristilbud tilpasses behov)
kr 5000 Pris fra
  • 2 bilder (50x50cm)
  • Velg blant bilder i galleriet
  • Inkluderer trykk på kunstpapir

Medium bildepakke

(pristilbud tilpasses behov)
kr 10000 Pris fra
  • 5 bilder (50x50)
  • Velg blant bilder i galleriet
  • Inkluderer trykk på kunstpapir

Stor bildepakke

(pristilbud tilpasses behov)
kr 20000 Pris fra
  • Inkluderer egen fotoshoot
  • Antall bilder og størrelse etter avtale
  • Inkluderer materialvalg etter avtale

Kontaktskjema

Er du interessert i stemningsfulle naturbilder til kontoret? Fyll ut skjemaet under med kontaktinformasjon og hvilken bildepakke som kan være aktuell, så tar jeg kontakt for en nærmere dialog og uforpliktende tilbud. 

Jeg ser frem til å høre fra deg!