Bildepakker for reiselivsbransjen

For reiselivsbedrifter er det viktig å skape en innbydende atmosfære for gjestene, og hva er vel bedre enn å dekorere med stemningsfulle naturbilder fra norsk natur? Veggbildene passer perfekt for lobby, resepsjon, gjesterom, restaurant, kafé, konferansesentre og andre møteplasser innen reiseliv. 

I tillegg til å velge blant bildene i galleriene, kan du bestille egen fotografering tilpasset din bedrifts behov. Du kan også få digitale bildefiler til bruk på egen nettside. Se nederst på siden for priseksempler og bestilling. 


Fleksible bildepakker


Veggbilder kan skape en visuell identitet som reflekterer din stil og merkevare. Det setter umiddelbart tonen gjennom førsteinntrykket og gir en følelse av stedet og atmosfæren.

De tilpassede bildepakkene gir deg full fleksibilitet til å skape det ideelle uttrykket for din virksomhet. Velg antall bilder fra galleriene etter behov, eller bestill en egen fotografering tilpasset ditt område og reiselivsbedrift.
Du kan også bestille digitale bildefiler til bruk på din nettside, som styrker den visuelle identiteten på tvers av kanaler, og skaper en helhetlig merkevareopplevelse.

Bildepakkene gir stor fleksibilitet, slik at du kan velge antall og type bilder etter dine behov og ønsker. Prisen varierer avhengig av antall og størrelse på bildene, samt innramming og materialvalg.

Innramming og materialvalg


Veggbildene produseres på bestilling og motivene selges i begrenset opplag. Du har full frihet til å velge størrelse og materialvalg som passer best til ditt behov. Her er de ulike alternativene for produksjon:

Lerret: halvmatt fotolerret ferdig montert på blindramme av tre.
Lerret gir bildene en klassisk og tidløs look, samtidig som det gir en tekstur som mange kunstelskere setter pris på.

Aluminiumsplate: matt overflate uten refleksjoner med veggoppheng. Aluminiumsplater gir bildene et moderne og elegant utseende. Den matte overflaten unngår refleksjoner, noe som gjør det ideelt for rom med mye lys.

Kunstpapir: syrefritt kunstpapir i 100% bomull til innramming.
Kunstpapir gir en luksuriøs følelse og høy detaljrikdom. Det syrefrie papiret sikrer at bildene ikke gulner over tid, og 100% bomull gir en jevn og holdbar overflate.

Liten bildepakke

(pristilbud tilpasses behov)
kr 6000 Pris fra
  • 3 digitale bildefiler til web
  • Velg blant bilder i galleriet
  • Printfiler ikke inkludert

Medium bildepakke

(pristilbud tilpasses behov)
kr 10000 Pris fra
  • 8 digitale bildefiler til web
  • Velg blant bilder i galleriet
  • Printfiler ikke inkludert

Stor bildepakke

(pristilbud tilpasses behov)
kr 15000 Pris fra
  • Inkluderer egen fotoshoot
  • 15 bilder fra eget område
  • Inkluderer digitale bildefiler til web

Kontaktskjema

Er du interessert i stemningsfulle naturbilder til din reiselivsbedrift? Fyll ut skjemaet under med kontaktinformasjon og hvilken bildepakke som kan være aktuell, så tar jeg kontakt for en nærmere dialog og uforpliktende tilbud. 

Jeg ser frem til å høre fra deg!