Portrett-fotografering

Naturen gir en tidløs ramme for stemningsfulle portretter til ulike anledninger og passer perfekt på veggen. 

Portrettene skapes ofte i stemningsfulle naturlandskap, som gir en unik og kraftfull ramme. Enten det er konfirmasjonsbilder, bryllupsportretter eller bilder sammen med favoritthesten, så gir utendørs omgivelser utallige muligheter som kulisser for naturlige portretter. 

Det naturlige lyset er essensielt for portrettfotografering fordi det skaper myke, flatterende skygger og en varm glød. Morgentimene og kveldstimene passer derfor best når man jakter det beste portrettlyset.

Naturlige portretter og fleksible bildepakker


De fleksible bildepakkene kan benyttes til konfirmasjonsbilder, bilder med favoritt-hesten eller portretter til "personal branding" som kan være aktuelt for kreative yrker som kunstnere, forfattere, designere og fotografer som ønsker å vise frem sitt arbeid og hvordan de jobber.

Lyset har stor betydning for bildene og lokasjonen, og så langt det er mulig så planlegger vi fotograferingen til morgenen eller ettermiddagen når lyset er best.

De fleste er uerfarne og litt ukomfortable foran kamera, men jeg skal gjøre mitt beste for å få deg til å slappe av og føle deg vel - da blir det en positiv og hyggelig opplevelse og ikke minst fine og naturlige portretter! Ta kontakt, så legger vi planen sammen.

Bryllupsportretter


Med tidligere erfaring som bryllupsfotograf, tilbyr jeg nå to timers fotografering av bryllupsportretter. Jeg har en naturlig og ekte stil, med storslått natur som bakteppe for bildene.

Bryllupsdagen er ofte hektisk med stramt tidsskjema, og vanskelig å få skviset inn tid til å dra til de flotte lokasjonene som gjerne ligger et stykke unna. Derfor anbefaler jeg å ta bryllupsportrettene dagen etter bryllupet, i fred og ro med god tid til hverandre. Da har vi også mulighet til å ta bildene når lysforholdene er best på sen ettermiddag før solen går ned - også kalt "the golden hour".

Velg gjerne en lokasjon som betyr noe for dere, og planlegg med en avslappet og romantisk fotoshoot. Sjansene er da store for å skape ikoniske bilder som finner sin naturlige plass på veggen - hvor gode minner hører hjemme.

Portrettpakke 1

(pristilbud tilpasses behov)
kr 6000 Pris fra
  • 6 digitale bildefiler til web og print
  • Inkluderer ett bilde på kunstpapir (30x40 cm)
  • Inkluderer en times fotoshoot

Portrettpakke 2

(pristilbud tilpasses behov)
kr 10000 Pris fra
  • 12 digitale bildefiler til web og print
  • Inkluderer ett bilde på kunstpapir (30x40 cm)
  • Inkluderer 1,5 timers fotoshoot

Bryllupsportretter

(pristilbud tilpasses behov)
kr 15000 Pris fra
  • 15 digitale bildefiler til web og print
  • Inkluderer ett bilde på kunstpapir (30x40 cm)
  • Inkluderer 2 timers fotoshoot

Bestilling portrettfotografering

Ønsker du stemningsfulle portretter med naturen som ramme? Fyll ut skjemaet under med kontaktinformasjon og hvilken bildepakke som kan være aktuell, så tar jeg kontakt for en nærmere dialog og uforpliktende tilbud. 

Jeg ser frem til å høre fra deg!